Hvad bruges neodymmagnet til?

I 1982 opdagede Masato Sagawa fra Sumitomo Special Metalsneodymmagneter.Det magnetiske energiprodukt (BHmax) af denne magnet er større end samarium-koboltmagnetens, og det var materialet med det største magnetiske energiprodukt i verden på det tidspunkt.Senere udviklede Sumitomo Special Metals succesfuldt pulvermetallurgiprocessen, og General Motors udviklede med succes spinspray-smeltemetoden, som kan forberedeNdFeB magneter.

 

Funktion en:

Først og fremmest kan en neodymmagnet bruges som kompas, fordi den har god ledningsevne, så en neodymmagnet kan også bruges som elektromagnetisk relæ eller generator.Om nødvendigt kan en neodymmagnet også bruges som motor.

Funktion to:

Neodymmagneter kan også bruges som jernmagneter.Anvendelsen af ​​neodymmagneter i traditionelle industrier bruges hovedsageligt i motorer.

Funktion tre:

For det andet kan anvendelsesområdet for neodymmagneter også bruges på mere praktiske steder.For eksempel,neodym skive magneterkan bruges som højttalere, og generelle højttalere kan bruges.

Funktion fire:

Neodymium ringmagneterkan også varmebehandles, og kernemagnetisk resonans kan bruges til at diagnosticere unormalt menneskeligt væv og diagnosticere sygdomme.

Funktion fem:

Neodymmagneter kan bruges som elektriske ventilatorer, og er praktiske på elektriske ventilatorers motorer.Samtidig kan de også bruges som magnetterapipuder og magnetterapibælter.

Funktion seks:

Vi kan også bruge en jernfjerner lavet af neodymmagneter, som kan fjerne jernstøv, der måtte være i mel mv.

Kort sagt, siden opfindelsen af ​​denne magnet er der dukket nye anvendelsesfelter op hvert år, og den årlige vækstrate har været mere end 30%.Derfor er anvendelsesmulighederne for neodymmagneter meget brede.

VælgeFullzen teknologitil neodymmagneter.Kontakt os.

 


Indlægstid: Jan-09-2023